Sportschool Den Haag

Dus je kiest voor een sportschool in Den Haag, hieronder zie je alle sportscholen die door ons zijn geselecteerd in Den Haag. Klik op een van deze sportscholen om de sportschool te vergelijken met een andere sportschool of om meer informatie te kunnen vinden.

NAAM
PRIJS
AFSTAND
DOELEN
Mulder Sport
€ 43.00
km

GROEPSLESSEN

Zumba

SOORTEN SPORTEN

Fitness

Fitter worden
Sociale contacten
Afvallen
Relaxen
Uw sportschool?
Vul de gegevens aan

Den haag is een stad in de provincie Zuid-Holland en tevens ook de hoofdstad van deze provincie. De plaats tet naar schatting 534.158 inwoners. Op sportief gebied is Den Haag goed vertegenwoordigd. De stad kent namelijk 35 sportscholen in een straal van 5 kilometer om de stad heen. Daarnaast beschikt Den Haag over meer dan 50 personal trainers in de regio. De personal trainers in Den Haag zijn tevens te vinden op de website onder het kopje personal trainers en dan onder de plaats ‘’Den Haag’’.

Behalve fitness is ook voetbal erg populair in Den Haag. De voetbalclub van Den Haag is ADO Den Haag. Deze club is opgericht in 1905 en het werkt zijn thuiswedstrijden af in het Cars Jeans stadion. In Den Haag worden ook diverse andere sporten op topniveau uitgevoerd; atletiek, volleybal en hockey.

Den Haag heeft ook een aantal bekende sporters voortgebracht:

  • Alexander Brouwer & Robert Meeuwsen, lopen allebei al een hele tijd mee in het beachvolleybal. Met als hoogtepunt een bronzen. medaille op de Olympische spelen in Rio de Janeiro. Daarnaast is dit duo ook al vijf keer Nederlands kampioen beachvolleybal.
  • Anicka van Emden, deze vrouw is op haar 7de begonnen met de sport Judo door haar broer. Hard werken en doorzettingsvermogen heeft haar uiteindelijk geholpen naar de Olympische Spelen waar ze een bronzen plak veroverde
  • Patrick Lodewijks, profkeeper geweest bij onder andere PSV en Feyenoord. Momenteel komt hij uit als keeperstrainer en heeft hij zowel Feyenoord, Everton als het Nederlands Elftal getraind.
  • Celeste Split, is al op haar vierde begonnen met korfballen. Deze korfbalster werd in 2017 verkozen tot beste korfbalster van Nederland en werd daarnaast twee keer Europees en twee keer Wereldkampioen met de Nederlandse ploeg.
  • Sam van der Ven, Deze hockeyer is al op zijn dertiende beginnen met hockeyen en beleefd daar nu grote successen. Hij is al jarenlang vaste eerste keeper bij HGC en hij zit ook altijd bij de Nederlandse ploeg alleen voor een basisplaats moet hij nog even geduld hebben. Toch won hij al de Hockey World League in 2017 waar hij een combi-keeperstaak vervulde.

Verder vinden er jaarlijks grote sportevenementen in Den Haag plaats. Zo wordt de marathon van Den Haag jaarlijks georganiseerd. Deze vindt altijd plaats in september en veel lopers uit binnen en buitenland doen hier aan mee. Daarnaast heeft de Wereldbeker hockey voor vrouwen in het verleden ook in Den Haag plaatsgevonden. Dit Wereldkampioenschap was een thuiswedstijd voor de Nederlandse hockeyploeg en uiteindelijk wonnen ze ook het Kampioenschap en pakte de hockeyvrouwen het goud. Australië pakte het zilver en Argentinië uiteindelijk het brons.

In Den Haag zijn verschillende sportcentrums te vinden voor zowel recreatieve als topsporters. Zo ligt bijvoorbeeld in Scheveningen het “the hague beach stadium”. In dit stadion kunnen veel outdoor activiteiten worden beoefend zoals: beachvolleybal, beachsoccer, zandmotorcross en nog veel andere activiteiten. en IJssportcentrum Eindhoven zijn de bekendste sportcentrums van de Voor sportbenodigdheden heeft Den Haag een aantal grote sportwinkels waar men terecht kan. Dit zijn Decathlon, Intersport en Perry Sport.