Sportschool Arnhem

Dus je kiest voor een sportschool in Arnhem, hieronder zie je alle sportscholen die door ons zijn geselecteerd in Arnhem. Klik op een van deze sportscholen om de sportschool te vergelijken met een andere sportschool of om meer informatie te kunnen vinden.

NAAM
PRIJS
AFSTAND
DOELEN
Living Healthy
€ 0.00
km

GROEPSLESSEN

Body Balance, Body Pump, Body Step, Bootcamp, Kickboxing, XCO

SOORTEN SPORTEN

Boxen, Fitness

Fitter worden
Sociale contacten
Afvallen
Relaxen
Uw sportschool?
Vul de gegevens aan

Arnhem is een stad in de provincie Gelderland en tevens hoofdstad in deze provincie. De plaats telt naar schatting 152.293 inwoners.

Op fitness gebied is Arnhem goed vertegenwoordigd. De stad kent 15 sportscholen in een straal van 5 kilometer om de stad heen. De sportscholen in Arnhem zijn voorzien van een ruim aanbod in verschillende sporten. Deze worden hieronder verder beschreven.

Daarnaast beschikt Arnhem over meer dan 30 personal trainers in de regio. De personal trainers in Arnhem zijn tevens te vinden op de website onder het kopje personal trainers en dan onder de plaats ‘’Arnhem’’.

Behalve fitness is ook voetbal erg populair in Arnhem. De voetbalclub van Arnhem is Vitesse. Deze club is opgericht in 1892 en het werkt zijn thuiswedstrijden af in Gelredome stadion.

Arnhem heeft ook een aantal bekende sporters voortgebracht.

  • Henk Bosveld, bekende profvoetballer die onder andere heeft gespeeld voor Sparta en Enschede
  • Dafne Schippers, hardloopster die wereldkampioene werd op de 200 meter en tweede werd op de 100 meter
  • Nicky Kuiper, profvoetballer die onder andere speelde voor Vitesse en FC Twente
  • Estavana Polman, bekende handbalster die speelt voor Team Esbjerg in Denemarken
  • Marit van Eupen, werd in 2005,2006 en 2007 wereldkampioene met roeien op het onderdeel lichte skiff

Verder vinden er jaarlijks in Arnhem een aantal sportevenementen plaats of hebben in het verleden plaatsgevonden. Zo vinden er bijvoorbeeld jaarlijks wandelingsevenementen plaats. Een van die evenementen is de KLM Urban Trail. Deze run draait om een bijzonder loopervaring waar je door verschillende gebouwen en tuintjes loopt. Er zijn twee routes waar de lopers uit kunnen kiezen, die van 5 en 10 kilometer.

Naast het voetbalstadion van Vitesse de Gelredome is er ook het sportcentrum Papendal in Arnhem. Dit topsportcentrum is het grootste van Nederland en wordt jaarlijks gebruikt door meer dan 500 topsporters.

Voor sportbenodigdheden heeft Arnhem een aantal grote sportwinkels waar men terecht kan. Dit zijn: Intersport, Perry Sport en Decathlon.