Personal Trainer Tilburg

Dus je kiest voor een personal trainer in Tilburg? Hieronder zie je alle personal trainers die door ons zijn geselecteerd in Tilburg.
Klik op de personal trainer of op de link om meer informatie te vinden over deze personal trainer.

NAAM
AFSTAND
BESCHRIJVING
URL
Raymond
km

Raymond PT maakt voor u persoonlijk een trainingsprogramma op maat. Dit kan bij een fitness club bij u in de buurt of bij u thuis. Nieuw zijn de buitentrainingen. Raymond PT is gespecialiseerd in functionele trainingen waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste fitness materialen zoals; Trx, Kettlebell, Stroops, Bosu ballen, Gym ballen, Vipr, Heavy ropes en nog veel meer. Dit alles na een uitvoerige intake en conditie test. Met deze manier van trainen kan u uw persoonlijke wensen kenbaar maken.

Paul
km

Mijn naam is Paul Appels, Personal Trainer gevestigd binnen Multifit Health Centres. Ik ben gedreven, enthousiast en doelgericht. Met deze eigenschappen wil ik jou helpen om ook jouw doelstellingen te halen. Plezier, dynamiek en succesbeleving staan voorop tijdens mijn lessen. Sporten moet geen verplichting meer zijn maar iets leuks om naar uit te kijken. Wanneer je kiest voor personal training maak ik een persoonlijk plan waarin elke les een andere dynamische training biedt. Zo blijft trainen leuk, uitdagend en wordt er progressie geboekt. Een mooie kans om de levensstijl te beteren en een duidelijke structuur op te bouwen in de training. Ik ben er van overtuigd dat elk doel te halen is en daar wil ik jou bij helpen!

Martijn
km

Jij verdient de beste begeleiding die er is. Personal Training is meer dan alleen trainen. Ik coach je, train je, adviseer je en motiveer je. Voeding, Training, Ontspanning en herstel zijn de 4 factoren waar ik samen met jouw aan ga werken. Wil jij de beste versie van jezelf zijn? Neem dan contact met mij op.