Personal Trainer Arnhem

Dus je kiest voor een personal trainer in Arnhem? Hieronder zie je alle personal trainers die door ons zijn geselecteerd in Arnhem.
Klik op de personal trainer of op de link om meer informatie te vinden over deze personal trainer.

NAAM
AFSTAND
BESCHRIJVING
URL
Laurens
km

Ik ben een gediplomeerd Personal Trainer en Hormoonfactor Trainer met een grote passie voor alles wat met sport, voeding en leefstijl te maken heeft.Met plezier ontwerp ik een trainings- en voedingsplan dat exact aansluit op jouw wensen en behoeften. Iedereen is uniek en niemand heeft dezelfde doelstelling. Mijn begeleiding is informeel, motiverend en persoonlijk. Werken aan je gezondheid moet vooral leuk en haalbaar zijn. Op die manier behoud je je gezondheid ook op de lange termijn. Met mijn ervaring en vakkennis zal ik je doelgericht adviseren, trainen en coachen. Je ontwikkelt zo je bewustzijn op het gebied van voeding, bewegen en leefstijl.

Brian
km

Van jongs af aan heb ik geëxperimenteerd met het opbouwen van een fit, strak maar vooral sterk lichaam. Ik geniet ervan om de grenzen van het mogelijke telkens weer te kunnen verleggen. Mijn opgebouwde kennis en ervaring deel ik graag met eenieder die wil beginnen of al bezig is met de ontdekkingsreis naar een gezonder en fitter lichaam. Het is voor mij een groot genoegen om je doormiddel van een systematische en uitdagende opzet te helpen met het verleggen van je grenzen en het behalen van je gewenste doelen.

Kostas
km

Zolang ik me kan heugen vind ik sporten leuk en interessant. Ik voetbalde vanaf mijn 7e tot mijn 16e jaar. Tijdens het voetballen is mijn knie uit de kom gegaan. Nadat ik 5 weken in het gips had gezeten was been zo dun als een satéprikker! Voetballen zat er helaas niet meer in omdat ik last hield van mijn knie. Ik werd verwezen naar een fysiotherapeut die mij hielp om mijn been sterker te maken doormiddel van fitness oefeningen. Vanaf dat moment was ik verkocht! Ik voelde dat mijn been sterker werd, hij zag er niet meer uit als een satéprikker en daarnaast voelde ik me veel beter en zat lekker in mijn vel. Ik ging me steeds verder verdiepen in fitness, personaltraining, voeding en mindset. Op dit moment geef ik groepstrainingen en personal training bij Shape Shifters. Ik vind het prachtig om de mensen te motiveren en om ze te helpen om hun doelen te behalen!

Kurt
km

Vanaf mijn vijftiende heb ik al een passie voor het begeleiden en trainen van mensen. Dit is allemaal begonnen toen ik een stage moest lopen. Nadat deze stage afgelopen was begon ik te werken als fitness instructeur, vaak voor grote groepen. Ik begon me steeds meer te richten op het persoonlijk begeleiden van mensen. Na het behalen van mijn CIOS en personal trainer diploma zocht ik naar meer uitdaging. Ik ben toen gaan werken als verzorger/therapeut bij de KNVB. Deze uitdaging ging gepaard met de opleiding fysiotherapie. Sindsdien begeleid ik mensen persoonlijk of in groepen met uiteenlopende doelen, van afvallen, gespierder worden, sprongkracht verbeteren tot het halen van de selectie van Vitesse. Door mijn ervaring, kennis, vastberadenheid, humor en inlevingsvermogen, ben ik in staat met iedere doelstelling de gewenste resultaten te boeken en het beste uit mensen naar boven te halen.

Buddie
km

Gedreven door mijn passie voor training, voeding en lifestyle coaching, gaan we samen aan de slag om de beste resultaten te bereiken. Ik bied je gevarieerde trainingen en leuke uitdagingen. - Training: Ik zorg voor leuke en uitdagende trainingen die jou naar het volgende niveau gaan helpen! Elke training is gevarieerd en sluit ook weer aan op jouw doelstelling. Door mijn eigen ervaring heb ik een breed aanbod aan trainingen. - Voeding: Voor het behalen van een doelstelling speelt voeding een hele belangrijke rol. Door de voeding aan te passen op jouw doestelling gaan wij een schema maken op maat die aansluit op jouw lichaamstype! Iedereen is anders dus dat geld ook met voeding. - Lifestyle coaching: Naast voeding en training is je levensstijl ook van groot belang! Om blijvend resultaat te boeken is balans belangrijk. Naast training en voeding is het belangrijk dat de rest van jouw levensstijl goed aansluit op jouw doelstelling en daar ga ik jou bij helpen. We gaan samen een blijvend resultaat neerzetten.

Linda
km

Het plezier en resultaat van bewegen, merk ik zelf door te sporten, krachttraining en deelname aan halve marathons en professionele fitnesswedstrijden. En tussendoor een goede thriller of winkelen in een leuke stad. Want: het leven is om (weer) van te genieten. Een uur intensief trainen. Door een uitgekiende combinatie van gevarieerde oefeningen train je alle spiergroepen. We praten over je voeding en houding. Je krijgt een tevreden gevoel. Met mijn 100% aandacht en persoonlijke begeleiding en jouw inzet is het effect optimaal. Let’s create a whole new experience, improve your life ! Ik nodig je van harte uit!

Simone
km

Zelf ben ik op hoog niveau actief binnen de sportwereld. Door deze ervaring ben ik gewend doelen te stellen en deze te bepalen. Sport is voor mij een uitlaatklep, zorgt voor een uitdaging en is bovenal een moment van plezier. Wat is er mooier als je van je passie je werk kunt maken en dit ook nog kunt en mag delen met anderen? Met mijn werkwijze gaan we samen op zoek naar een leef-, beweeg-, en voedingspatroon dat bij jou past. Efficiënt en doelgericht, maar ook zeker de ‘fun factor’ zijn dingen die in mijn trainingen terug komen. Ik hoop samen met jou een sportieve maar ook gezellige tijd te hebben. Graag help ik je om je doelstelling te behalen en je grenzen te verleggen!

Sonny
km

Een combinatie van inspanning en ontspanning zijn erg belangrijk voor mij als Personal Trainer. Naast een professionele begeleiding moet het namelijk ook leuk voor jou zijn als je bij ons komt trainen! Een goed contact met mijn klanten staat bij mij altijd voorop. Wanneer wij leuk met elkaar omgaan worden de door ons samengestelde doelen namelijk ook veel effectiever behaald. Ik ben en zeer gedreven en motiverende Personal Trainer. Mijn begeleiding stopt dan ook niet buiten de trainingen om. Ik sta altijd klaar voor jouw vragen. Ondertussen heb ik als Personal Trainer veel klanten geholpen een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Deze levensstijl is haalbaar door een combinatie van voeding, coaching en effectieve trainingsmethoden. Door mijn kennis en ervaring van het Personal Trainer vak kan ik jou de garantie geven dat je jouw doelen behaalt als je bij ons komt trainen!

Maarten
km

Het bedrijf HIT Personal Training staat voor intensief trainen, het ultieme persoonlijke doel behalen, maar nog belangrijker plezier hebben in de trainingen! Wanneer er geen plezier wordt beleefd tijdens de trainingen zal het resultaat ook vaak tegenvallen. Met humor een intensieve training volgen is de ultieme belevenis van het creëren van een lichaamstransformatie! Wil jij kilo's kwijt, een sixpack of topfit zijn voor een sportieve uitdaging en natuurlijk voor het dagelijks leven? HIT Personal Training biedt een voedingsadvies op maat, een maandelijkse huidplooimeting om het vetpercentage te bepalen en een maandelijkse meting van gewicht in kg aan. Om zo het beachbody resultaat van jouw dromen te behalen! Resultaat gegarandeerd bij HIT Personal Training! Meld je direct aan via 06-13279979 of info@hitpersonaltraining.nl.

Rik
km

Na mijn dienstjaren bij het Korps Mariniers besloot ik om mijn passie voor sport en lesgeven door te zetten op de Academie Lichamelijke Opvoeding. In die tijd sprak inspanningsfysiologie dermate aan dat ik besloot een master te halen in de bewegingswetenschappen. Tijdens de master studeerde ik nutrition and health op de Wageningen University. Na mijn studie ben ik begonnen met de kennis in de praktijk brengen als personal trainer. Het ondernemersschap triggered om altijd door te groeien en meer mensen en bedrijven te helpen met alles rondom vitaliteit.