Welkom bij Choose

Wij helpen jou om een betere keus te maken omdat je bij Choose alle relevante informatie op een overzichtelijke manier tot je beschikking hebt. Wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe sportschool zijn er een aantal factoren die bepalen of jij de juiste keuze gaat maken en de sportschool kiest die het beste past bij jou!

Afstand

Wanneer je vaak wilt gaat sporten of niet beschikt over een auto is afstand bijvoorbeeld een belangrijke keuzefactor. Door eerst jouw postcode in te voeren en vervolgens aan te geven wat de maximale afstand mag zijn worden alle sportscholen geselecteerd die vallen binnen de maximale afstand die je hebt ingesteld.

Sportscholen die zich hebben aangemeld bij Choose hebben vanuit de resultaten een link naar hun eigen pagina met foto's en maar details. Sportscholen die een gratis vermelding hebben staan er met de basisgegevens vermeld en zonder foto's.

Prijs

Om verschillende redenen kan prijs een keuzefactor zijn bij het selecteren van sportschool die het best bij jou past. Vul de prijs in die je maximaal wilt betalen per maand en jouw postcode. Vervolgens worden alle sportscholen weergegeven die passen binnen jouw budget.

Sportscholen die zich hebben aangemeld bij Choose hebben vanuit de resultaten een link naar hun eigen pagina met foto's en alle informatie. Sportscholen die een gratis vermelding hebben staan er met de basisgegevens vermeld zonder foto's.

Doel

Je hebt een doel waarom jij op zoek bent naar een sportschool. Dat kan zijn:

  • Fitter worden
  • Sociale contacten
  • Afvallen
  • Relaxen

Kies het doel waarom jij op zoek bent naar een sportschool. In het overzicht zie je hoe goed de verschillende sportscholen passen bij het doel dat jij wilt bereiken met jouw sportschoolbezoek.

Sportscholen die zich hebben aangemeld bij Choose tonen een overzicht hoe goed ze scoren op de verschillende doelen. Deze scores worden bepaald door te kijken naar de faciliteiten die de sportschool biedt. Sportscholen die een gratis vermelding hebben staan er met de basisgegevens vermeld, zonder foto's en score op de doelen.